Wat kan het programma My-Bizz?

Relatiebeheer:
 • Hierin kun je alle gegevens van de klant kwijt: NAW-gegevens, de producten die de klant gebruikt /afneemt, welke behandeling de klant ondergaat, enz.
Memofunctie
 • Aandachtspunten, behandelingen, verloop, bijzonderheden, enz. van de klant kunnen hierin vastgelegd.
Afspraakbeheer
 • Agenda: het programma My-Bizz beschikt over een uitgebreide agenda en afspraken-planner. Hierin kan de ondernemer in een oogopslag zien hoe zijn agenda en de historie eruit ziet.
 • In de agenda kan ook met groepen gewerkt worden. Denk aan groepslessen, workshops bij sportclubs en challenges met personal trainers.
 • Er is ruimte voor extra notities, zowel in de algemene agenda als in de persoonlijke agenda. Denk hierbij aan bijzonderheden of extra aandachtspunten.
 • Met de Klanten-app kan de klant zelf afspraken maken, zoals inschrijven of afmelden voor een groepsles.
 • Standaard zit er een uitgebreide lessenplanner in en een strippenkaart. Ook hierin kunnen specifieke wensen in het programma worden opgenomen.
Facturatiesysteem
 • Met behulp van dit programma kun je eenvoudig een factuur maken. De factuur kan via email naar de klant verstuurd worden en eventueel ook naar de boekhouder.
 • Met één druk op de knop is in een overzicht te zien welke rekeningen niet voldaan zijn.
 • Bij abonnementen worden de vervolgfacturen automatisch aangemaakt en verstuurd.
 • De omzet is direct in een overzicht op te vragen.
Met meerdere personen aan het werk
 • In het programma kan met meerdere gebruikers en vanuit meerdere locaties gewerkt worden. Bovendien kan het programma op meerdere apparaten gebruikt worden:
  – Pc
  – Telefoon / tablet
  – Mac
My-Bizz app
 • Klanten kunnen (optioneel) een bijbehorende My-Bizz app downloaden, voorzien van jouw  bedrijfsnaam, logo en kleuren.
 • Met een door jou toe te wijzen toegangscode kunnen zij communiceren met de My-Bizz Indien gewenst kan de klanten-app worden gepubliceerd in de app-Store/Play-Store met een door jou aan te geven toegangscode. Op deze manier heeft jouw bedrijf een eigen app in de app-stores.
Camerafunctie
 • In het programma zit ook een camera. Hiermee kan het verloop van een behandeling worden weergegeven, bijv. before en after.
iphone-mb

Heeft u een vraag over de Mybizz App?

MY-BIZZ APP

Wat vinden de klanten

 • Sinds enige tijd werk ik nu met het programma van My-Bizz. Mijn klantenbestand en boekhouding stonden allemaal in verschillende programma’s en zelfs nog op papier, het gebeurde me dan ook regelmatig dat er dingen verdwenen. Sinds ik met My-Bizz werk wordt er niets meer vergeten, mijn klanten krijgen een herinnering via de mail zodat afspraken ook niet vergeten worden. Via de persoonlijke app van My-Bizz die klanten kunnen downloaden kunnen zij hun resultaten bijhouden wat ook weer werkt om vervolgafspraken te maken en zo een mooi beeld te geven wat de behandeling daadwerkelijk voor ze gedaan heeft = klantenbinding. Nog niet gesproken over de service die My-Bizz te bieden heeft werkelijk geniaal, geen enkel bedrijf met zulke snelle service! Kortom een programma wat werkt!! Voor mij en voor mijn klanten. Ik ben blij dat ik met My-Bizz mag samenwerken!

  Wendy van Alphen
  Wendy van Alphen Schoonheids-instituut Mooi
 • Ik hou van mijn vak. Ik hou van het contact met mijn klanten. Ik hou er van om resultaat te behalen met mijn klanten. Ik heb passie voor mijn vak. Waar ik niet zo n passie voor had, maar wat uiteraard ook bij het ondernemerschap komt kijken, is onder andere administratie, bijhouden facturatie en klantenadministratie. Het werkt natuurlijk niet heel goed als je in december gaat kijken of er nog rekeningen open staan van januari. Met andere woorden die kant van mijn bedrijf was echt een puinhoop. Dit zorgde voor stress, dit koste geld, en dit zorgde voor verlies aan klantenbinding. Inmiddels werk ik met My-Bizz. Heerlijk is het. Geen rompslomp meer. Alle administratie strak geregeld, alle facturatie perfect geregeld en up to date. En een duidelijke boost als het gaat om klantenbinding onder andere doordat  alle afspraken nagekomen worden die gemaakt zijn. Had ik dit maar 5 jaar geleden gedaan.

  Otto Duijs
  Otto Duijs Otto Duijs Coaching

Onderscheid jezelf als ondernemer in jouw branche en onderneem actie!

Download de Apps en probeer het uit!

Downloads

 Downloads