Over My-Bizz

My-Bizz ontwikkelt geniale programma’s die onmisbaar zijn voor de ondernemer van nu!

 • Wij ontwikkelen functionele, zeer effectieve en gebruiksvriendelijke applicaties.
 • Wij verwerken specifieke wensen van de ondernemer in het programma. Wat wij doen met het programma is software op maat aanbieden, zodat je de geautomatiseerde bedrijfsvoering zo krachtig en efficiënt mogelijk neer kunt zetten. Het gaat je tijd en energie sparen en het gaat je geld opleveren.
 • My-Bizz programma’s stellen de ondernemer in staat de klant zeer veel service te bieden en krachtige resultaten neer te zetten. Waar andere programma’s stoppen gaan wij gewoon verder.
software
services

Waar staat My-Bizz voor?

Wij staan voor goede service. Bij ons krijg je direct contact met een medewerker.

 • Wij staan naast de ondernemer en denken graag mee voor specifieke en persoonlijke wensen. Afhankelijk van het bedrijf is het programma aan te passen, waardoor het uiteindelijk een programma wordt, wat specifiek op jouw eigen onderneming gericht is.
 • We begeleiden de ondernemer met het programma totdat je het programma kent.
 • Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar en staan wij voor je klaar.

My-Bizz Wie zijn wij

Wij zijn Paul van Mil en Dorothé Roelofs. Samen hebben wij het bedrijf My-Bizz opgericht.

Paul is al 30 jaar programmeur . Eigenlijk vanaf het moment dat de computer in opmars kwam. Na de middelbareschooltijd is hij technische opleidingen gaan doen, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Na zijn studie in 1986 is hij gaan werken op een ingenieurs- /adviesbureau als technisch tekenaar en later als programmeur. Voor dit bedrijf heeft hij voor vele andere grote en kleinere bedrijven programma’s mogen maken en advies mogen geven. In 1997 is hij van baan veranderd en is hij voor een wereldwijde producent van medische artikelen gaan werken. Hier heeft hij mee mogen werken aan en bedenken van  software van medische apparatuur  en medische artikelen. In 2002 is hij zijn eigen software ontwikkelingsbedrijf begonnen, MAD-Systems . Ook binnen dit bedrijf heeft hij vele applicaties mogen ontwikkelen voor zowel nationale als internationale bedrijven. In de loop der jaren heeft hij veel studies, trainingen en cursussen gevolgd en is hij zich blijven ontwikkelen.

Nu in 2016 is hij samen gaan werken met Dorothé en hebben zij samen het My-Bizz programma ontwikkeld. Het My-bizz programma is uit het brein van Dorothé ontsproten en Paul ontwikkelt er de software voor.

MY-BIZZ APP

Wat vinden de klanten

 • Sinds enige tijd werk ik nu met het programma van My-Bizz. Mijn klantenbestand en boekhouding stonden allemaal in verschillende programma’s en zelfs nog op papier, het gebeurde me dan ook regelmatig dat er dingen verdwenen. Sinds ik met My-Bizz werk wordt er niets meer vergeten, mijn klanten krijgen een herinnering via de mail zodat afspraken ook niet vergeten worden. Via de persoonlijke app van My-Bizz die klanten kunnen downloaden kunnen zij hun resultaten bijhouden wat ook weer werkt om vervolgafspraken te maken en zo een mooi beeld te geven wat de behandeling daadwerkelijk voor ze gedaan heeft = klantenbinding. Nog niet gesproken over de service die My-Bizz te bieden heeft werkelijk geniaal, geen enkel bedrijf met zulke snelle service! Kortom een programma wat werkt!! Voor mij en voor mijn klanten. Ik ben blij dat ik met My-Bizz mag samenwerken!

  Wendy van Alphen
  Wendy van Alphen Schoonheids-instituut Mooi
 • Ik hou van mijn vak. Ik hou van het contact met mijn klanten. Ik hou er van om resultaat te behalen met mijn klanten. Ik heb passie voor mijn vak. Waar ik niet zo n passie voor had, maar wat uiteraard ook bij het ondernemerschap komt kijken, is onder andere administratie, bijhouden facturatie en klantenadministratie. Het werkt natuurlijk niet heel goed als je in december gaat kijken of er nog rekeningen open staan van januari. Met andere woorden die kant van mijn bedrijf was echt een puinhoop. Dit zorgde voor stress, dit koste geld, en dit zorgde voor verlies aan klantenbinding. Inmiddels werk ik met My-Bizz. Heerlijk is het. Geen rompslomp meer. Alle administratie strak geregeld, alle facturatie perfect geregeld en up to date. En een duidelijke boost als het gaat om klantenbinding onder andere doordat  alle afspraken nagekomen worden die gemaakt zijn. Had ik dit maar 5 jaar geleden gedaan.

  Otto Duijs
  Otto Duijs Otto Duijs Coaching

Onderscheid jezelf als ondernemer in jouw branche en onderneem actie!

Download de Apps en probeer het uit!

Downloads

 Downloads